Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Waar u ook laadt, bij ons laadt u alleen op zonne-energie.

Zakendeal 1 Zakendeal 2

Aangeboden door:

Druppel
Evensnelladen
Zakendeal 3

Geldig tot:

1 mei 2018

Introductie

Evensnelladen richt zich op investeringen in slimme, snelle laadpunten bij u in de buurt. Met de Evensnelladen-druppel kunt u op elke laadpaal zonne-energie laden.

Bij Evensnelladen doet u de aanvraag voor een laadpaal, en vervolgens doen wij de investering. Het kost u of uw werkgever helemaal niets. De laadpunten worden geplaatst in de openbare ruimte, of worden aangesloten op een bestaande elektriciteitsaansluiting, bijvoorbeeld bij een bedrijf of vereniging. In de nabije omgeving van de laadpunten worden zonnepanelen geplaatst waarmee het totale elektriciteitsverbruik duurzaam wordt opgewekt.

Onze snelladers zijn geschikt voor zowel korte als lange laadsessies. Hierdoor zijn onze laadpunten ideaal voor bedrijven waar zowel personeel als klanten kunnen laden.

Daarnaast kunt u bij ons altijd de Evensnelladen-druppel aanvragen. Hiermee kunt u bij elk laadpunt laden en laadt u altijd zonne-energie.

GroeneZakenDeal

Vraag nu een Evensnelladen-druppel aan en ontvang 25% korting op het start- en laadtarief bij onze eigen palen. 

Vul de volgende promotiecode onderaan in op het aanvraagformulier GZ18 om gebruik te kunnen maken van deze Groene Zakendeal.