Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Waddensafari met 25 procent korting

Aangeboden door:

logo-pieterburen

Stichting Zeehondencentrum Pieterburen

Geldig tot:

13 september 2016

Introductie

We hebben sinds jaar en dag een passie voor zeehonden en volgen betrokken en kritisch hun leefomgeving, de Waddenzee. We zetten onze kennis en bevlogenheid in op alle aspecten van de zeehond en zijn leefomgeving. Dit doen we door middel van opvang, onderzoek, verzorging, onderwijs en beleving. We zien de zeehond als de graadmeter van de zee.

Als het goed gaat met de zeehond, gaat het goed met de zee. En met ons als mensen: We eten immers van dezelfde tafel.

Project Happy Seal: voor een gezonde zee.
Happy Seal is ontstaan uit de frustratie dat er jaarlijks duizenden zeezoogdieren het slachtoffer zijn van afval in zee. In toenemende mate worden wij geconfronteerd met zeehonden die zonder onze hulp dood zouden gaan als gevolg van verstrikking. Met Happy Seal willen we een directe bijdrage te leveren aan een schonere zee door afval en visnetten uit zee te halen. Wat we doen met dit afval en de netten? Die recyclen we samen met onze partners tot producten zoals kleding.

Om met de opbrengst van de verkoop van deze producten concrete oplossingen te financieren voor een schonere zee en een gezonde zeehond. Voor nu en voor straks. Zo is onze eigen levenscirkel weer rond.

GroeneZakenDeal

Vaar met uw collega’s met ons mee en ontdek het unieke Werelderfgoed Waddenzee en tevens leefgebied van de zeehonden.

Vaar met ons mee over Werelderfgoed Waddenzee. De tocht gaat langs geulen en zandplaten. Onderweg proberen we de bewoners van dit unieke gebied te ontmoeten. Vogels en natuurlijk de zeehonden. De schipper zal ergens op het Wad voor anker gaan en samen beleven we de stilte van dit gebied en is de kans heel groot dat nieuwsgierige zeehonden bij de boot zullen opduiken uit het water. Dit is de ultieme manier van zeehonden spotten in hun eigen leefomgeving.

De tocht duurt ongeveer 2 uur en een verrekijker en camera zullen heel goed van pas komen! Laat u betoveren door een uniek gebied dat we met een kleine groep mensen en met een gids gaan verkennen.

Korting: 25% op een combi ticket Waddensafari en entree Zeehondencentrum t.w.v. 35 euro. (25% korting is dus nu voor 26,25 euro).

Kortingscode bij reservering op de website: GROEN

GZD-bestelknop