Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Was droogbollen uit Nepal

Aangeboden door:


Tilingo-Nepra V.O.F.

Geldig tot:

24 juni 2016

Introductie

Tilingo-Nepra is een gecertificeerd Fair Trade bedrijf dat importeert uit verschillende landen zoals Ghana, Kenia, Nepal, India, Bangladesh en de Filipijnen.

Voor alle producten betalen wij een eerlijke prijs, waardoor mensen in kansarme situatie's een leefbaar loon ontvangen en hiermee de mogelijkheid hebben om een menswaardig en betekenisvol leven te hebben. Wij onderhouden een duurzame relatie met onze producenten en investeren in productontwikkeling en kwaliteitsverbetering door ieder jaar met een designer naar de projecten af te reizen. Dit is onze visie op ontwikkelingssamenwerking en bijdrage om de wereld een beetje beter en mooier te maken.

In samenwerking met andere Fair Trade gecertificeerde bedrijven kunnen wij een zeer exclusief en gevarieerd aanbod leveren voor uw relatie en/of kerstgeschenken.

GroeneZakenDeal

Was droogbollen uit Nepal zijn niet alleen fair trade, maar ook energie zuinig en functioneel. Wanneer u de bollen tussen uw natte was stopt in de droger, bespaart u maar liefst 25% op de droogtijd.

Een wasverzachter hoeft u niet te gebruiken. Door het tussen de natte kleding te stoppen, wordt de warme lucht efficiënter gebruikt. Daardoor droogt de was sneller. Dit is een mens, milieu en portemonnee vriendelijk product uit Nepal, wat u 1000 keer kunt gebruiken.

In de vilt werkplaats in Nepal werken ongeveer 40 vrouwen, die hier een fair loon verdienen.

De consumentenprijs van het doosje met 3 wasdroog bollen is: € 14.95 (inclusief BTW, Exclusief verzendkosten)
Bij grote afname verlenen wij groothandel korting!

Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Culemborg.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.