Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Woordlicht zet uw bedrijf in de schijnwerpers

GroeneZakenDeal Woordlicht2GroeneZakenDeal Woordlicht1

Aangeboden door:

woordlicht
Woordlicht
GroeneZakenDeal Woordlicht3

Geldig tot:

1 april 2017

Introductie

U neemt duurzaamheid mee in uw bedrijfsvoering en wilt dat iedereen dat weet? Gefeliciteerd! Dan behoort u tot de 25% die communiceert over MVO. De rest rept er met geen woord over. Terwijl maar liefst 75% van het publiek wil weten wat bedrijven doen aan MVO. Daar niet over communiceren is dus een gemiste kans.

Wees transparant
Laat de wereld weten waarmee u bezig bent. Zo kunnen uw klanten verantwoorde keuzes maken. Besteed aandacht aan MVO in uw communicatie en laat mij u daarbij helpen. Ik schrijf over MVO voor uw website, magazine en nieuwsbrief. Door mijn journalistieke achtergrond maak ik een verhaal dat blijft hangen.

Jaarverslag
Desgewenst verzorg ik met collega’s een duurzaamheidverslag of jaarverslag waarin MVO is geïntegreerd. Ook kan ik u in samenwerking met partners ondersteunen bij het verduurzamen van uw onderneming. Zo kunt u bij mij terecht voor het hele traject, van stappenplan tot communicatie.

Alle teksten
Ik schrijf over meer dan MVO. Elk onderwerp breng ik helder voor het voetlicht. Ik kan u helpen met:

  • Blogs
  • Nieuwsbrieven
  • Webteksten
  • Teksten voor brochures
  • Advertorials en magazines
  • Persberichten

Bij webteksten houd ik rekening met SEO.

Social media
Wat anderen over uw bedrijf zeggen is tegenwoordig belangrijker dan wat u daar zelf over vertelt. Investeer daarom in een goede reputatie online en ga met uw (potentiële) klanten de dialoog aan. Ik vertel u graag hoe u dat doet.

Wie gingen u voor?
Mijn klantenkring is divers: zorg, onderwijs, industrie, landbouw, bouw en midden- en kleinbedrijf. Overheid en non-profit. Enkele bekende en minder bekende namen: Grontmij, Twynstra Gudde, MAAS, TENA, Industriebouw, Effefoetsie, NatuurWijs en Kennisnet.

Wat zeggen zij over mij?
Keelin O'Connor, directeur NatuurWijs: Chantal werkt als webredacteur voor Stichting NatuurWijs. Ze heeft kennis van zaken, is punctueel met het behalen van deadlines en denkt kritisch mee.

Conchita de Roba Cortada: Ik ken Chantal als webredacteur van een website over duurzaamheid in het MBO. Als je iemand zoekt met schrijftalent die goed is ingewerkt op duurzaamheid, moet je Chantal eens bellen.

Michiel Brouwer, webredacteur Sweco Nederland: Chantal maakte op basis van interviews teksten voor grontmij.nl. Dat deed ze met veel gevoel voor de juiste tone of voice voor ons bedrijf. Ze is in staat complexe onderwerpen te ontleden en op de juiste manier in een internetgerichte tekst te verwerken.

GroeneZakenDeal

Gedurende het eerste kwartaal van 2017 biedt Woordlicht u een websitescan voor 90 euro in plaats van 120 euro. Deze scan bevat het nalopen op helderheid in doelgroep, uw aanbod en uw onderscheidend vermogen.

Daarnaast onderzoek ik de structuur van uw webteksten. Deze bepaalt namelijk mede of uw website online goed gevonden wordt. Ook kijk hoe trefwoorden op uw website worden ingezet. En passant neem ik spelfouten, grammaticale fouten en leestekens mee in mijn bevindingen. U ontvangt een schriftelijke rapportage inclusief advies.

Ook uw teksten laten doorlichten voor minder dan 100 euro excl. BTW?
* Maximaal 2400 woorden (gemiddeld 12 webpagina’s). Uitbreiding tegen meerprijs mogelijk.

Neem dan contact met ons op via onderstaande bestelbutton!