Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Word nu partner van het netwerk van de toekomst

Aangeboden door:

Living Lab Groene Zaken 6
Living Lab Smart Charging

Geldig tot:

1 juni 2018

Introductie

Het Living Lab Smart Charging is een open platform waarin partijen samen werken aan het energiesysteem van de toekomst. We hebben meer innovatie en kennis nodig. Daarom gaan we op steeds grotere schaal in de praktijk testen hoe we de toepassingen van Smart Charging kunnen verbeteren. We hebben oog voor innovatie, delen kennis en ondersteunen waar nodig anderen met de ontwikkeling van nieuwe projecten die kunnen leiden tot nieuwe diensten en producten van marktpartijen.

Bedrijven en organisaties kunnen zich ook melden om hun slim laden project te laten vermelden op de website, data beschikbaar te stellen voor onderzoek en promotie van een specifiek innovatief project op het gebied van elektrisch vervoer. Living Lab Smart Charging stimuleert en organiseert samenwerking op dit gebied. Wil je meer weten of je direct aansluiten, neem dan contact met ons op.

GroeneZakenDeal

Word nu partner van het netwerk van de toekomst Werk jij ook aan de energietransitie of draag je bij aan bijvoorbeeld duurzame energie of elektrisch vervoer. Word dan nu onderdeel van het Living Lab Smart Charging en werk samen met een breed netwerk van overheden, onderzoekers en bedrijven.

Vind hier meer over de partners.