Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De Xtorm powerbank bestellen met 50% korting

Aangeboden door:

Logo-Eco GroeneZakendeal

Eco-Groothandel

Geldig tot:

1 januari 2018

Introductie

Vol energie op reis
Veel op reis en daardoor snel te maken hebben met een lege telefoon, tablet of laptop? Met deze Xtorm Powerbank van 15 000 mAh ga je altijd vol energie op reis. De batterij heeft voldoende energie om je telefoon 7 keer volledig op te laden en je tablet 2,5 keer.

Simpel en snel
Opladen gaat zeer makkelijk. De powerbank zelf is via USB en netstroom op te laden. Zeker handig als je zonnepanelen hebt; de opgewekte energie kan je direct opslaan en op een later moment gebruiken voor het opladen je van mobiele apparatuur. Je kan drie apparaten tegelijk opladen via de USB 5V/3.1A outputs, inclusief geïntegreerd snoertje. Opladen via deze powerbank gaat drie keer zo snel als via een stopcontact. Je bent dus direct van de benodigde energie voorzien en kan je onderweg altijd weer direct aan de slag met je mobiele apparatuur.

GroeneZakenDeal

De Xtorm powerbank van Eco-Groothandel is perfect voor iedereen die graag vol energie op weg is. Of dat nou tijdens een zakenreis in de trein of een rustgevende vakantie is. Deze universele powerbank is slechts 13 x 7,5 x 2,2 cm groot en neem je makkelijk overal mee in je tas.

Gegarandeerd goede kwaliteit
De powerbank krijgt van de Consumentenbond als testoordeel een 9,2 en kwam daarmee als beste uit de powerbank test. Daarom deelt Eco-Groothandel deze powerbank graag met iedereen via deze unieke zakendeal. De powerbank wordt geleverd met handig tasje en micro USB laadkabel.

Maak nu gebruik van onze speciale Groene Zaken Deal en bestel de powerbank met meer dan 50% korting. Je betaalt nu slechts €36,99. Leuk voor jezelf of als cadeau in het kerstpakket!

Log in via www.eco-groothandel.nl en type in het zoekvenster "FREE". Dan komt u bij de Groene Zakendeal terecht.