Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Zo financiert u uw groei via Oneplanetcrowd

Aangeboden door:

oneplanetcrowd logo 2018

Oneplanetcrowd

Geldig tot:

1 oktober 2018

Introductie

Zo financiert u uw groei via Oneplanetcrowd

Wilt u zakelijk geld lenen als groeifinanciering of werkkapitaal voor uw bedrijf? Of heeft u geld nodig om (een deel van een) duurzaam energie- of vastgoedproject te financieren? Dan zou crowdfunding via Oneplanetcrowd wel eens de oplossing voor u kunnen zijn.

Financieel vermogen

Meer dan 25.000 particulieren investeren samen dertig miljoen euro in 192 projecten op het platform van Oneplanetcrowd. U kunt net als bekende merken fietsproducent VanMoof en autoverhuurplatform SnappCar gebruik maken van het financiële en innovatieve vermogen van de crowd door geld te lenen. Het uitgangspunt hierbij is dat een investering op twee manieren rendement oplevert: maatschappelijk en financieel. Oneplanetcrowd biedt twee financieringsvormen:

1. Lening: de meeste leningen bij Oneplanetcrowd hebben een looptijd van tussen de een en vijf jaar. De rente varieert tussen de vier en tien procent.

2. Converteerbare lening: converteerbare leningen lopen meestal vijf jaar. De mogelijkheid bestaat dat de investeerder voor een klein deel aanhouder wordt van uw bedrijf. De rente voor conversie ligt tussen de vier een tien procent. Lees hier meer over de verschillende investeringsvormen

Veel fans

Oneplanetcrowd helpt ondernemers niet alleen met de financiering, maar ook met het voeren van online en offline campagne. Wij brengen samen met u uw product of dienst onder de aandacht van de crowd en van nieuwe investeerders. Het levert u vaak weer nieuwe investeerders, klanten en soms zelfs sollicitaties van goede kandidaten op.

GroeneZakenDeal / Weggeefactie

Nieuwsgierig of uw bedrijf of project zich ook leent voor crowdfunding? Daar komt u snel en gemakkelijk achter door de Quickscan te doen.

Vijf exemplaren boek Pioniers van de nieuwe welvaart

Wilt op de hoogte blijven van financieren via Oneplanetcrowd, geef u dan op voor de nieuwsbrief klik hier

Onder degene die de quickscan volledig invullen worden vijf exemplaren verloot van het boek Pioniers van de nieuwe welvaart, drijfveren en dilemma’s van ondernemers in de betekenisindustrie, door Kees Klomp en Nadine Maarhuis. Het boek is uitgebracht door Uitgeverij Business Contact en een van de verhalen komt van Oneplanetcrowd-onderneming The Dutch Weed Burger.

*Lees ook het blog 5 Vragen over Oneplanetcrowd. "Wat u altijd al wilde weten over crowdfunding" op Groene Zaken en kijk op Uitgelicht Financier uw groei via Oneplanetcrowd.