Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gronder

Adres
Boterpolderlaan 7
4941 ZL Raamsdonksveer
Contactgegevens
06-37739821

Bedrijfsprofiel
Gronder is in 2015 gestart en bestaat inmiddels uit een enthousiast en gedreven team van experts op het gebied van ledverlichting en zonne-energie installaties.
Wij leveren uitsluitend topproducten tegen een marktconforme prijs. Gronder staat voor absolute kwaliteit. Wij streven er naar om goede en eerlijke producten en diensten te leveren, producten en diensten waar u als klant volledig tevreden over zult zijn. Om deze reden betrekken wij onze materialen alleen van fabrikanten en leveranciers die een gevestigde naam hebben. Daarnaast zijn de producten die wij voeren uitvoerig gekeurd en getest (o.a. door TNO/VSL, Tüv en OliNo) en voorzien van de benodigde keurmerken, waaronder het Duitse VDE keurmerk.
 
Om deze kwaliteit en tevredenheid te garanderen, zetten wij in op een persoonlijk gesprek waarin u uw behoeften en wensen kenbaar kunt maken. Een van onze medewerkers komt daarom vrijblijvend bij u langs om u te informeren over ons uitgebreide assortiment. Aan de hand van een quickscan of een uitgebreid besparingsrapport maken wij voor u inzichtelijk welke besparingen bij u mogelijk zijn en welke investering daarvoor benodigd is. Uiteraard vergeten we in het besparingsrapport niet de voor u geldende subsidie mee te nemen. Gronder werkt samen met een team van vaste monteurs en installateurs. Kortom:
 

om vanaf dag één te besparen op uw energierekening en om tegelijkertijd op een duurzame en groene wijze te ondernemen, moet u bij Gronder zijn.

Duurzaam

Duurzaamheid gaat verder dan alleen investeren in duurzame of groene oplossingen: Gronder streeft naar absolute duurzaamheid, in ons werk evenals in onze relaties: onze opdrachtgevers zijn bepalend voor ons succes.

Missie

Het bieden van duurzame en groene oplossingen zoals de klant dit wenst: uitstekende producten en diensten tegen concurrerende tarieven met een persoonlijke benadering.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2015