Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

ICOVA

Adres
Westpoort nr. 20-32
1041 AP AMSTERDAM
Contactgegevens
020 - 44 76666

Bedrijfsprofiel

Misschien kent u ons van de containers voor bouw- en sloopafval op straat of ziet u onze vrachtwagens wel eens een glasbak legen. Het zijn maar twee van de talloze mogelijkheden. Bedrijven en instellingen bieden wij een totaaloplossing op maat voor hun afval. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een afvalcontainer. Total Care Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen.

Wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieu behoren wij tot de top-3 van gecertificeerde bedrijven in de afval- en reststoffenbranche. Innovatie zit in onze genen Afval gaat als grondstof voor de energiesector een steeds belangrijker rol spelen. Icova heeft dat al vroeg ingezien. We bouwden als eerste in Europa een fabriek om hoogwaardige brandstof te produceren uit afval. Of wat denkt u van een (ondergrondse) afvalperscontainer die een sms stuurt als hij bijna vol zit? Afvaltransport doen wij niet alleen over de weg, maar ook via ondergrondse afzuigtechnieken en over water.

Heel veel mogelijkheden; één contactpersoon De activiteiten van de Icova-groep variëren van het inzamelen en recyclen van afval- en reststoffen, het produceren van brandstoffen uit afval tot het construeren en plaatsen van perscontainers. U kunt van alle diensten en producten van de Icova-groep en Shanks Nederland gebruik maken, terwijl u maar met één contactpersoon afspraken hoeft te maken.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 1962