Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Itho Daalderop

Adres
Lingewei 2
4004 LL Tiel
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Samen zorgen onze producten voor totaaloplossingen om energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk te maken.

Samenwerking
Itho Daalderop is op 1 januari 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee gevestigde namen uit de installatiemarkt: Itho en Daalderop. Itho (opgericht 1919) is een bekend en veelgevraagd leverancier voor ventilatiesystemen, cv- en warmwaterapparatuur. Daalderop (opgericht 1880) is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van warmwaterapparatuur en leverancier van cv-ketels, innovatieve verwarmingsapparatuur en kokendwatertoepassingen. 

VSK Awards
Innoveren zit Itho Daalderop in het bloed. Zowel Itho als Daalderop hebben meerdere nominaties voor de VSK Awards (innovatieprijs voor de installatiebranche) op hun naam staan. Recentelijk is daar ook een VSK Award op naam van Itho Daalderop aan toegevoegd, voor de Flat Energy Cube. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. 

Internationaal
Itho Daalderop is in Nederland gevestigd op twee locaties, Schiedam en Tiel, en in het Belgische Sint-Niklaas. De afgelopen jaren hebben we een flink marktaandeel verworven in Europa en hebben we wereldwijd samenwerkingsverbanden. In totaal werken er bij Itho Daalderop ongeveer 300 medewerkers.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: > - 250
Oprichtingsjaar: 1880
Branche: Industrie