Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

KlimaatExpert.com

Adres
Carneool 400
3316 KC Dordrecht
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

KlimaatExpert.com biedt u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget.

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO2 uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraait en de overheid stimuleert een 'all electric' toekomst. En met name daar ligt onze expertise: middels elektriciteit verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met besparen. 

KlimaatExpert.com is een kennisplatform van aangesloten partners in de Benelux, die zich hebben gespecialiseerd in warmtepomp verwarming, airconditioningsystemen, luchtbehandeling en de bijbehorende service. Door de krachten te bundelen, zijn we expert op elk gebied binnen klimaatbeheersing. Wij regelen alles voor zowel zakelijke klanten als particulieren en hebben partners in de hele Benelux.

Milieubeleid

Van de energie die een warmtepomp verbruikt, komt 25% uit het stopcontact en de overige 75% uit de lucht of uit de grond. Er wordt slim gebruikt gemaakt van de al aanwezige energie en dat scheelt elektriciteit! Wij realiseren het energiezuinig verwarmen en koelen van uw project, voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Meer informatie over warmtepompen vindt u hier: www.klimaatexpert.com/klimaatbeheersing/wat-is-een-warmtepomp

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2017