Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

La Belle Histoire

Adres
Votvinkenstraat 18
1910 Kampenhout
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

La Belle Histoire is een Belgische webshop waar ecologisch en duurzaam centraal staan. Je vindt er tal van leuke items voor alle leeftijden. Alle producten die in de webwinkel verkocht worden, vertellen een mooi verhaal. Sommige zijn gemaakt uit 100% biologisch katoen, anderen uit FSC hout of ‘algenplastiek’. De meeste producten worden in Europa geproduceerd; de lokale economie staat dus ook centraal bij La Belle Histoire.

Bovendien wordt bij de productie van alle producten eerlijk en respectvol omgegaan met mensen! Anderzijds maakt Isabelle ook zelf producten, die volledig gepersonnaliseerd kunnen worden: leuke speelmanden, luiertasjes, broodmanden,… Het kan allemaal!
“Cadeautjes geven of krijgen is altijd leuk. Maar als je weet dat dit met respect voor mens en natuur is, dan wordt het nog plezanter!”

Milieubeleid

De producten die verkocht worden op www.labellehistoire.be zijn allemaal duurzaam: ecologisch (bv uit biologisch katoen), fairtrade of handgemaakt. Altijd met respect voor mens en milieu dus. Verder proberen we zo veel mogelijk extra verpakking te vermijden, zonder aan de kwaliteit van de producten te komen natuurlijk!

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Branche: Winkels