Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

MetDeZon B.V.

Adres
De Volger 6
1483 GA De Rijp
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

alles over metdezon
zonne-energie voor iedereen

De kracht van de zon
Metdezon levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals jij die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word je onafhankelijk van energiebedrijven. Metdezon helpt je, want met ons brede assortiment heb je volop de keus.


Deskundig advies 
Metdezon biedt deskundig advies over de beste oplossing in jouw situatie. Ook nemen wij jou op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: van het regelen van een subsidieaanvraag tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen.


Gegarandeerd een lage prijs 
Uiteindelijk ben je niet alleen minder geld kwijt aan energierekeningen, ook verzekeren we je een lage prijs doordat wij de zonnepanelen rechtstreeks importeren. Er is dus géén tussenhandel. Dit komt bovenop de lage onderhoudskosten en gratis zonne-energie. Tel uit je winst!


Uw partner in duurzame energie 
Kortom, Metdezon is dé partner in duurzame energie in en om jouw woning. Kies je voor duurzaam en schoon, dan kom je al snel uit bij Metdezon. Samen met jou leveren wij een wezenlijke bijdrage aan duurzame energie in Nederland.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 25 - 250
Oprichtingsjaar: 2008
Keurmerken