On the way to PlanetProof

On the way to PlanetProof

Het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof bewijst (Proof) dat je een product (ver)koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, klimaat én dier. Aan de hand van criteria werken keurmerkhouders aan een schonere lucht, vruchtbare bodem, goede waterkwaliteit en dierenwelzijn. Ze besteden aandacht aan meer natuur op het landbouwbedrijf, gescheiden afval verwerken en recyclen. Als ondernemer met het On the way to PlanetProof-certificaat geeft u leveranciers en klanten de zekerheid dat uw bedrijf met verduurzaming bezig is, wat diverse voordelen kan opleveren.

Het keurmerk is er voor akkerbouw, groenten en fruit, sierteelt, eieren, zuivel, bewerkte en verwerkte producten, en handel & retail. 

Producten & diensten die u kunt laten certificeren

Er zijn verschillende producten en diensten die u kunt laten certificeren met On the way to PlanetProof: aardappelen, groenten, fruit, sierteeltproducten, melk, eieren en bewerkte en verwerkte producten. Ook handel en retail kunnen zich laten certificeren. Bekijk hieronder voorbeelden van enkele producten en diensten en bekijk direct het bijbehorende certificatieschema.

Lees meer over het keurmerk keurmerk On the way to PlanetProof op hun website.

Groenezaken leden

Onze partners