Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

MNLT company B.V.

Adres
Noorderkroon 9
3902 VA Veenendaal
Contactgegevens
+31 (0)6 - 21 82 55 99

Bedrijfsprofiel

MNLT company is een jong vooruitstrevend Nederlands bedrijf, dat ernaar streeft om positieve veranderingen in de wereld (het milieu) te creëren door middel van onze Energy Green Projects (EGP). Samen met onze Mexicaanse partner Energetika Technologies, die sinds 2008 gespecialiseerd is in energiemanagementconsulting, zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van energiebesparende projecten.

Dankzij de combinatie van de juiste partner, projectmanagement, hightech-oplossingen, financiële prognoses, de nieuwste technieken en een efficiënte installatie willen wij klantvriendelijke en duurzame projecten ontwikkelen en men bewust maken van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Deze energiebesparende projecten hebben een grote impact op het verminderen van het energieverbruik. De projecten worden gerealiseerd doormiddel van een gratis analyse, nieuwste LED-technologieën en een mooi design.  

Milieubeleid

MNLT company streeft ernaar zoveel mogelijk Energy Green projects te maken met zo min mogelijk milieuvervuiling. zoals zoveel als mogelijk digitaal werken enprojecten zo efficiënt mogelijk installeren.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2013