Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

MoreThanHip

Adres
Peperstraat 12
3417 JB Montfoort
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Duurzame relatie/kerstgeschenken en private labels

Versterk uw groene imago!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij steeds meer bedrijven en instellingen hoog op de agenda. Duurzame relatiegeschenken, premiums, give aways en eventueel eigen duurzame producten kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Zij versterken uw groene imago.

Gemaakt met respect voor mens en milieu
Graag verruimen wij op dit terrein uw blikveld. Samen met onze business partners bieden wij u namelijk uitgebreide mogelijkheden. Bijvoorbeeld met fraai ontworpen artikelen van gerecyclede of natuurlijke materialen. Artikelen die bovendien duurzaam geproduceerd zijn. Of met andere woorden: met respect voor mens en milieu.

MoreThanHip biedt ondermeer mogelijkheden in materialen en type producten:

  • Gerecyclede autobanden
  • Semi-ecoleer
  • Vrachtwagenzeil
  • Hergebruik van uw eigen restmateriaal tot tassen e.d.
  • Klimaatneutrale hangmatten
  • Tagua ecosieraden en accessoires
  • Upcycling van billboards en banners
  • Cradle-to-cradle hoezen van biovilt


Bovendien is het goed om te weten dat wij ook maatwerk bieden: zowel qua design als in kleurgebruik en het aanbrengen van uw logo, beeldmerk of slogan.

Meer informatie
Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden voor eco & fair design relatiegeschenken of private label? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden! Bel of mail ons dan voor een eerste kennismaking met een bijzonder product!

Milieubeleid

MoreThanHip staat voor lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. In ons assortiment vind je trendy en originele must-haves en cadeaus: tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen, schalen en nog veel meer!

Het ontwerp van de artikelen staat bij ons altijd voorop. Daarnaast zijn zij altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade in combinatie met een of meer van de volgende aspecten: recycling, hergebruik, natuurlijke materialen, handwerk, cradle-to-cradle en CO2compensatie. Vaak ook unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn.

Kortom, stuk voor stuk opvallende items waar je als bezitter extra blij van wordt! Want: very stylish en altijd met respect voor mens en milieu.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Branche: Winkels
Keurmerken