Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

MVO-Register

Adres
De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

MVO-Register: Alle MVO-informatie op één plek
Het MVO-Register is het register waarin bedrijven betrouwbare informatie kunnen delen over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met hun klanten en relaties. Alle MVO-informatie op één plek, duurzame winst voor iedereen!

Missie
Hét MVO-Register helpt bedrijven om zich te onderscheiden in het geweld van greenwashing. Doordat MVO-claims geverifieerd worden aangeboden kunnen klanten en relaties er van op aan dat zij betrouwbare MVO-claims voor zich hebben. Hiermee bouwt het MVO-Register aan een toekomst waar bedrijven samen gericht kunnen werken aan het creëren van duurzame winst op basis van betrouwbare MVO-informatie.

Over MVO-Register
Het MVO-Register is voortgekomen uit de behoefte van inkopende partijen om duidelijkheid te hebben over de relevante MVO-risico’s en MVO-kansen van leveranciers. Voorheen stond het register bekend als het FIRA Platform.
De FIRA technologie is 1 april 2018 overgenomen door het MVO-Register. Het MVO-Register verbreedt die missie naar MVO-informatie voor iedereen, niet alleen inkopers, maar ook beleggers, overheid en betrokken burgers.
Het MVO-Register zet de standaard voor verificatie en beoordeling van MVO-informatie en onderhoud een register waar organisaties hun informatie kunnen delen.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2010