Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Natusor

Adres
Industrieweg 154D
5683 CG Best
Contactgegevens
310499-440222

Bedrijfsprofiel

Natusor Gezondheidsproducten is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

De drijfveer van Natusor

Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Natusor worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten en apotheken. Daarnaast zijn ze online te bestellen.

De merken van Natusor

Natusor innoveert continu: jaarlijks lanceren we nieuwe producten en passen we ons bestaande assortiment zo nodig aan. Áltijd op basis van de wens van de consument. Op deze manier hebben we in tien jaar tijd sterke merken opgebouwd, zoals: Golden Naturals, NatuSport, Naturalize en Biotisan. Daarnaast distribueren we diverse merken die ons assortiment verrijken zoals Herbatint en Röwo.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar:
Branche: Winkels