Volgende winnaar EZK Energy Award gezocht

Organisaties die in 2020 en/of 2021 hun energiehuishouding zo efficiënt en duurzaam mogelijk hebben ingericht, of hiermee bezig zijn, maken kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021. Geldt dat voor uw bedrijf? Schrijf u dan nu in. Dat kan tot en met 4 november 2021 17.00 uur.

Een 4-koppige jury beoordeelt de aanmeldingen en nomineert 3 bedrijven waarvan 1 de titel wint. De winnaar ontvangt, naast de award, een geldbedrag van 25.000 euro en krijgt aandacht via de (sociale) media.

Elke ondernemer, klein of groot

Als jury kijken we naar de creatieve toepassing van huidige technieken, waarmee ondernemers bijdragen aan de klimaatdoelstelling, vertelt juryvoorzitter Esther Pijs. "Zoals de mooie toepassingen vorig jaar: de kringloopeconomie, monomestvergisting en geothermie, waarin bedrijf én omgeving vergroenen. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven."

EZK Energy Award

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt de prijs beschikbaar. Met het uitreiken van de award wordt zichtbaar wat er nu allemaal mogelijk is qua techniek en innovatie waarmee bedrijven energie kunnen besparen.

Het bekendmaken van de winnaar en de feestelijke uitreiking vinden plaats op 27 januari 2022 tijdens het EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of uw bedrijf aanmelden? Kijk op dan op de website van EZK Energy Award Bedrijven.

Onze partners