Badkamer stucen + GRATIS vloer

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen. 


Voegloze badkamers hebben zoveel voordelen. Niet alleen kost het minder werk om schoon te maken, het is ook nog eens een duurzame keuze. Het materiaal dat Qui Vita gebruikt voor het stucen van badkamers is beton ciré. Dit materiaal is stevig, waterbestendig en is ook nog eens heel erg mooi en stijlvol.

De deal: muren + gratis vloer

Als je nu via GroeneZaken een aanvraag doet voor het stucen van je badkamer, dan stuct Qui Vita de muren van jouw badkamer en doet de vloer er gratis bij. Hierbij geldt een minimum van 15 tot 20 m2 aan muren die gestuct worden.

Meer weten over de deal? Neem dan contact op met Qui Vita en of maak een afspraak.

Over Qui Vita

Qui Vita is een gecertificeerd en ervaren stukadoorsbedrijf. Ze gaan altijd voor de hoogste klanttevredenheid en dragen bij aan een duurzame wereld. Wil je meer weten over Qui Vita en wat zij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op.


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners