Beken kleur, lease groen bij Kyotolease en ontvang advies op maat

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Een auto leasen kun je overal. Maar wil je echt serieus werk maken van duurzaamheid, dan is Kyotolease dè partner. Duurzaam denken en doen zit al twee decennia in onze genen. Dat onderstrepen wij met onze nauwe samenwerking met Triodos Bank, de groene bank in ons land.

Met groene autoleasing (personenauto's én bedrijfswagens) dragen wij bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Door actuele kennis en gedegen voorselecties hebben wij altijd een geschikte auto voor iedere toepassing en in elke prijsklasse. Desgewenst inclusief autodelen en fietslease. ‘Alle beetjes maken samen een groot verschil’. Dat maakt ons tot het groenste leasebedrijf van Nederland.

Onze voordelen

  • Altijd een persoonlijk en pragmatisch op uw organisatie gericht advies over duurzame mobiliteit
  • Persoonlijk contact met een vaste adviseur
  • Veel kennis over alle duurzame auto’s
  • Vergelijkingen van Total Cost of Ownership op basis van werkelijk brandstofverbruik
  • Ook hulp en advies bij o.a. keuze en plaatsing van laadpalen 
  • Groene financiering door samenwerking met Triodos bank

Voordelen van een duurzaam wagenpark

  • Goed voor het bedrijfsimago en steeds vaker vereist bij aanbestedingen
  • Elektrische auto’s steeds interessanter qua prijs en inzet
  • Geen / minder CO2 uitstoot

Als relatie van Groen Zaken bent u zeer welkom voor een gratis adviesgesprek over duurzame mobiliteit met een van onze adviseurs, waarbij uiteraard uw wensen en uw wagenpark centraal staan.

Wordt u klant, dan krijgt u bij bestelling van uw leaseauto voor 1 maart 2022 een gratis set all season banden in uw leasecontract. Dan rijdt u het hele jaar optimaal veilig en zuinig op één set banden, in plaats van een deel van het jaar op winterbanden die ervoor en erna opgeslagen liggen. Ook dat is duurzaam denken en doen!

Neem contact op met Kyotolease voor de mogelijkheden.


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners