Cashback op Jora composter + gratis boek

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.


De Jora Composter: hoe het werkt.

De Jora composter voor de verwerking van organisch afval werkt op dezelfde wijze als de natuur zelf; maar dan schoner en sneller. De trommel heeft twee geïsoleerde compartimenten, waardoor de procedure gedurende het gehele jaar kan plaatsvinden. Het eerste compartiment wordt gedurende 6 weken gevuld met afval. Daarna wordt dit voortgezet in het tweede compartiment, waarbij de inhoud van het eerste compartiment kan rusten.

Zes weken later is de inhoud van dat compartiment veranderd in uitstekende compost. Dan begint het proces weer opnieuw. Door met enige regelmaat de trommel te draaien wordt een luchtstroom door het afval gevoerd, waardoor de temperatuur binnen de trommel oploopt tot wel 65 graden en het composteerproces versneld wordt. Met deze composter kan al het organisch tuin-en keukenafval, inclusief rauw en gekookt voedsel worden verwerkt tot compost.

Cashback op de Jora composters + een gratis boek!

Bij bestelling van een Jora composter onder vermelding van: "Composteren, een groene zaak", krijg je een cashback voor onze composters. Daarnaast krijg je ook een gratis exemplaar van het recent gepubliceerde boek "Voedselbosrand" door Madelon Oostwoud (t.w.v. € 27,95).

De cashback voor de drie verschillende composters is als volgt:

  • Voor de JK125 een cashback van € 30,-,
  • Voor de JK270 een cashback van € 40,-,
  • Voor de JK400 een cashback van € 80,-.

Over Eco-Cycle   

Eco-Cycle wil mensen overtuigen om thuis te gaan composteren en daarmee de groene Kliko's de wereld uit helpen. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van het milieu. Het is niet alleen nuttig maar ook nog leuk om te doen.

Wil je gebruik maken van dit aanbod of heb je meer informatie nodig? Klik dan op de button hiernaast of neem contact op met Eco-Cycle.


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners