Dankzij SpeedComfort kan je tot wel 30% besparen op gasgebruik

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

De SpeedComfort is een slimme radiatorventilator die meer vermogen haalt uit radiatoren en convectoren. Ook een goeie combinatie met een warmtepomp.

Convector, enkelplaats en smalle radiator, SpeedComfort past ze allemaal

Met magneten plaats je SpeedComforts in een handomdraai tussen de platen.

Voor een convector gebruik je pootjes. Voor een smalle radiator schuif je beugeltjes om de SpeedComforts. En voor een enkelplaats radiator zijn er beugeltjes met magneten aan één kant.

Minder gas en meer comfort, ook met een warmtepomp

Alle SpeedComforts hebben een externe thermostaatschakelaar. Die plaats je eenvoudig met magneten in de buurt van de warmwater aanvoer.

Wil je naar een lagere watertemperatuur in je cv om een warmtepomp te kunnen plaatsen? SpeedComforts geven radiatoren en convectoren meer vermogen en maken dit vaak mogelijk zonder de bestaande afgiftesystemen te vervangen. Minder kosten en geen hak- en breekwerk.

 • De SpeedComforts gaan automatisch werken als de radiator 33 graden wordt en stoppen ook vanzelf als het ijzer afkoelt naar 25 graden
 • De SpeedComfort ventilatoren brengen de warmte die in de radiator of convector zit, versneld in de ruimte. De kamer is in de helft van de tijd op temperatuur
 • De warme lucht wordt beter verdeeld en daardoor kan je thermostaat 1 tot 2 graden lager worden ingesteld met gelijkblijvend comfort
 • De watertemperatuur in de cv-installatie kan dankzij SpeedComforts omlaag
 • Dankzij de SpeedComfort kan je tot wel 30% besparen op gas
 • De SpeedComfort is een Nederlands product
 • De SpeedComforts wordt in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
 • De netvoeding is verliesvrij, als de SpeedComforts niet in bedrijf zijn, wordt niets verbruikt
 • Een SpeedComfort gebruikt per jaar zo’n € 0,16 aan stroom
 • De SpeedComfort ventilatoren zijn fluisterstil. <20dB(A)
 • Door gebruikers aangetoonde terugverdientijd van twee stookseizoenen mogelijk

SpeedComfort ontving dit jaar The Green Quest Publieksprijs en kreeg ook nog de FD Gazelle Award (snel groeiend bedrijf in 2019).

Ga naar de webwinkel, gebruik de kortingscode GROENEZAKEN en krijg 15% extra korting dankzij de GroeneZaken Deal.

Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.

Onze partners