De duurzame vilten sloffen van esgii zijn de TOPPERS onder de sloffen!

Vilten sloffen van esgii!

De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag. De winter komt eraan! Met de warme sloffen van esgii ben je daar helemaal klaar voor. Deze handgemaakte, duurzame sloffen zijn gemaakt van schapenwol uit Mongolië en zijn zowel temperatuur regulerend als comfortabel. Ze houden je voeten de hele herfst en winter lekker warm.

Populaire sloffen

De High Boots zijn de toppers in de collectie van esgii. Naast lichtgrijs, bruin en geel zijn de populaire sloffen dit najaar er ook in donkergrijs, blauw en zeegroen. Hoge sloffen houden niet alleen de voeten, maar ook de enkels lekker warm. Dankzij de extra laag vilt onder de sloffen met daaronder een leren zool lijkt het alsof je op wolken loopt. Zodra je ze aan hebt wil je ze echt niet meer uit! 

Wie meer van traditionele sloffen houdt, vindt de Feston sloffen voor dames en heren vast prima. Heerlijke instap pantoffels die je het hele jaar kunt dragen. De Stitch variant is er in de vrolijke kleuren Yellow, Seagreen en Grapefruit en wil je absoluut in gezien worden!

Over esgii

Een rondreis door Mongolië en het contact met de lokale bevolking hebben ervoor gezorgd dat esgii werd opgericht. Het sloffenmerk importeert de vilten sloffen om bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. Met ervaring in textiel ontwerp, vilt en kunst, ontwerpt esgii de sloffen en pantoffels in Nederland. Productie vindt plaats bij individuele producenten, kleine bedrijven, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië die handelen volgens de principes van Fair Trade. Zij leggen zich toe op het stimuleren van werkgelegenheid en het opleiden van hun werknemers, die daarmee een kans krijgen op een betere toekomst. Bekijk het complete assortiment op www.esgii.nl.

Onze partners