De natuur ruiken, proeven en voelen tijdens een groen bedrijfsuitje

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen. 


Begonnen vanuit het idee om anderen mee te nemen in haar liefde voor groen, is ‘De Groene Reis’ ontstaan. Als natuurliefhebber en -expert neemt Hetty Versnel verschillende teams en bedrijven in de regio’s Den Haag en Amsterdam mee op een reis door de natuur om te ruiken, te proeven en te voelen wat deze allemaal te bieden heeft. In verschillende wandelingen van ongeveer 2 uur wordt je creativiteit en kennis over de natuur in the picture gezet en kom je via teambuilding activiteiten meer te weten over wat voor impact niet alleen de mensheid, maar ook jouw bedrijf heeft op de natuur.

Wandelen, wandelen, wandelen

In de coronatijd deed men niet anders dan wandelen in de natuur. Thuiswerken? ‘Even een rondje wandelen in het park tijdens de pauze hoor!’. Op vakantie in eigen land? ‘Laten we naar de duinen gaan, daar kun je zo mooi wandelen!’. Zo ook Hetty, maar haar liefde voor de natuur begon al op een jonge leeftijd. “Ik was best een wild kind en voelde ondanks dat ik opgroeide in de stad, toch een ontzettende drang om de natuur in te gaan. Omdat ik voelde dat groen me goed deed”. In plaats van die wilde drang af te kappen en in te kaderen, zette Hetty deze om in de kracht en vrijheid om naar buiten te gaan en anderen hierin mee te nemen. Zo besloot ze in de coronatijd dan ook om definitief de switch te maken naar het ‘groene ondernemerschap’ en combineert ze haar kennis, onder andere opgedaan in het toerisme en tijdens haar studie Environmental sciences, met haar liefde voor de natuur om de wandelingen van De Groene Reis tot een succes te maken.

Ook natuurinclusief ondernemen?

Voor veel bedrijven is de transitie maken naar natuurinclusief ondernemen erg lastig. Daarbij zijn creativiteit en proactiviteit enorm grote onderdelen en hier besteedt Hetty dan ook veel waarde aan. Binnen haar eigen bedrijf, maar ook tijdens de wandelingen. “Het is van belang dat je het natuurinclusief ondernemen uiteindelijk meetbaar maakt zodat je het kan communiceren naar klanten, medewerkers en dat je je doelen kunt bereiken. Dan proef je resultaat in plaats van dat je ‘eindeloos aan het groen wezen bent’. En van resultaat krijg je weer energie!”.

Ontdek de Groene Reis zelf

Om de natuur te kunnen beschermen, moet je weten wat er nu gaande is, hoe de natuur zich ontwikkelt en wat voor situatie je naartoe wil. De Groene Reis maakt dit zichtbaar én tastbaar. Ook op zoek naar het perfecte teamuitje waar je niet alleen maar geniet van een leuke activiteit, maar ook educatief en teambuildend bezig bent? Ontdek alle mogelijkheden en de wandelingen van De Groene Reis online of neem direct contact op met Hetty voor een maatwerk wandeling.

Boek nu en ontvang 10% korting

De Amsterdamse serengeti, wordt het door Hetty Versnel ook wel genoemd. De Amsterdamse Waterleiding duinen is een van de natuurgebieden waar De Groene Reis wandelingen organiseert. Een prachtig uitgestrekt natuurgebied, op slechts een kwartier rijden van Amsterdam af. Ga op Nederland-safari, kijk je ogen uit en spot met de verrekijkers van De Groene Reis het gedrag van de kudde hindes en imposante damherten in de duinen.

Deze wandeling bevat niet alleen een reis door de natuur op verharde en onverharde paden, maar staat ook in het teken van teambuilding en het beschermen van de natuur.

Maak in de maanden januari t/m april 2023 een boeking voor een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ontvang 10% korting op het totaalbedrag!


GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners