Duurzaam Verwarmd 2021: verwarming voor vakmensen

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.


De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit of een warmtenet en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux en daarmee dé plek om deze vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Meld u nu gratis aan voor zowel de beurs Solar Solutions als Duurzaam Verwarmd, met de invitatiecode 'GROENEZAKEN'

Alle ontwikkelingen & innovaties op één plek

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten, op de beursvloer blijft werkelijk niets onderbelicht. Op de Innovation Boulevard vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie.

Bekijk hier de exposantenlijst

Met de overgang van EPC naar BENG, het vervagen van de grens tussen E- en W-installateurs en een toename in warmtepomptechnieken is het van het grootste belang op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Dankzij het diverse aanbod aan exposanten en workshops is Duurzaam Verwarmd hier de uitgelezen gelegenheid voor. Ook mooi? De aanwezigheid van de Innovation Boulevard. Bij deze onafhankelijke tentoonstelling kunt u de nieuwste HVAC-innovaties bewonderen.

Openingstijden van beide beurzen

Dinsdag 28 september 2021: 10:00 - 18:00
Woensdag 29 september 2021: 10:00 - 18:00
Donderdag 30 september 2021: 10:00 - 17:00

Bekijk hier de plattegrond

We snappen dat eigenaren en gebouwbeheerders al snel met de handen in het haar zitten als het gaat om zaken als SDE+ subsidies, wko- en wtw-systemen, enzovoorts. Helder advies is noodzakelijk en hiervoor is het hoogst mogelijke kennisniveau van installateurs een vereiste. Om deze reden kunnen professionals zich op Duurzaam Verwarmd laten voorlichten bij ruim 100 seminars en workshops.

Twee beurzen, één locatie

Duurzame verwarming en zonne-energie gaan vaak hand in hand. Want hoe beter een warmtepomp te voorzien van energie dan met de nieuwste zonnepanelen? Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt eveneens de vakbeurs Solar Solutions International plaats; de grootste zonne-energievakbeurs van Noordwest-Europa. Zo kunt u zich niet alleen laten voorlichten over de staat van de HVAC-markt, maar direct over zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers en meer.

Met uw ticket voor Duurzaam Verwarmd heeft u automatisch ook gratis toegang tot Solar Solutions International. Meld u nu gratis aan voor met de invitatiecode 'GROENEZAKEN'

Zo bereikt u de beurslocatie

Via deze link krijgt u alvast een voorproefje van de producten die u allemaal op Duurzaam Verwarmd kunt bekijken.


GroeneZaken Events wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op onze socials met ruim 20.000 groene volgers.

Onze partners