Duurzaam Verwarmd 2022 - 12, 13 & 14 april 2022

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.


Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Als exclusief B2B-evenement biedt Duurzaam Verwarmd exposanten en bezoekers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Data Duurzaam Verwarmd 2022

Dinsdag 12 april 2022: 10:00 - 18:00
Woensdag 13 april 2022: 10:00 - 18:00
Donderdag 14 april 2022: 10:00 - 17:00

Nieuw dit jaar: Congressen

Deze editie profileert Duurzaam Verwarmd zich nog nadrukkelijker als kennisplatform door drie spraakmakende congressen te organiseren. Iedere ochtend wordt een ander onderwerp besproken door toonaangevende experts.

Twee beurzen, één locatie

Duurzame verwarming en zonne-energie gaan vaak hand in hand. Want hoe beter een warmtepomp te voorzien van energie dan met de nieuwste zonnepanelen? Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt eveneens de vakbeurs Solar Solutions International plaats; de grootste zonne-energievakbeurs van Noordwest-Europa. Zo kunt u zich niet alleen laten voorlichten over de staat van de HVAC-markt, maar direct over zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers en meer.

Met uw ticket voor Duurzaam Verwarmd heeft u automatisch ook gratis toegang tot Solar Solutions International.

Registreer u kosteloos

Bezoek ook Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions International! Lezers van Groene Zaken kunnen zich kosteloos inschrijven op www.duurzaamverwarmd.nl door gebruik te maken van de invitatiecode 'GROENEZAKEN.’ Let op: voor de congressen is een apart ticket nodig. Deze bestelt u met dezelfde code via www.duurzaamverwarmd.nl/congressen.

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen


Groene Zaken Events wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland.

Onze partners