Duurzaam Verwarmd 2020: verwarming voor vakmensen

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux en daarmee dé plek om deze vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 60 seminars en ruim 200 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Alle ontwikkelingen & innovaties op één plek

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten, op de beursvloer blijft werkelijk niets onderbelicht. In de Innovation Area vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie.

Met de overgang van EPC naar BENG, het vervagen van de grens tussen E- en W-installateurs en een toename in warmtepomptechnieken is het van het grootste belang op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Dankzij het diverse aanbod aan exposanten en workshops is Duurzaam Verwarmd hier de uitgelezen gelegenheid voor. Ook mooi? De aanwezigheid van het Heat Home. Dit life-size, duurzaam verwarmde huis staat midden op de beurs en geeft u een kijkje in het heden en de toekomst van duurzame verwarming.

Over Duurzaam Verwarmd

Van 7 t/m 9 september staat de Expo Haarlemmermeer in het teken van de wereld van duurzame verwarming. Exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich op Duurzaam Verwarmd graag aan u voor.

We snappen dat eigenaren en gebouwbeheerders al snel met de handen in het haar zitten als het gaat om zaken als SDE+ subsidies, wko- en wtw-systemen, enzovoorts. Helder advies is noodzakelijk en hiervoor is het hoogst mogelijke kennisniveau van installateurs een vereiste. Om deze reden kunnen professionals zich op Duurzaam Verwarmd laten voorlichten bij 100 seminars en zo’n 60 workshops.

Twee beurzen, één locatie

Duurzame verwarming en zonne-energie gaan vaak hand in hand. Want hoe beter een warmtepomp te voorzien van energie dan met de nieuwste zonnepanelen? Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt eveneens de vakbeurs Solar Solutions International plaats; de grootste zonne-energievakbeurs van Noordwest-Europa. Zo kunt u zich niet alleen laten voorlichten over de staat van de HVAC-markt, maar direct over zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers en meer.

Met uw ticket voor Duurzaam Verwarmd heeft u automatisch ook gratis toegang tot Solar Solutions International.

Eenvoudig te bereiken

Duurzaam Verwarmd (en Solar Solutions International) vindt plaats bij Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. 7 en 8 september is de beurs open van 10:00 tot 18:00; op woensdag 9 september van 10:00 tot 17:00.

Registreer u kosteloos

Bezoek ook Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions International! Lezers van Groene Zaken kunnen zich kosteloos inschrijven op www.duurzaamverwarmd.nl door gebruik te maken van de invitatiecode 'GROENEZAKEN.’

Wilt u ook een item in GroeneZaken Events? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Events wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.

Onze partners