Duurzame kerstpakketten van Eco-Groothandel

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Eco-Groothandel levert diverse kant-en-klare kerstpakketten gevuld met duurzame producten. Naast een Zero Waste pakket en een Wellness pakket ter waarde van 50 euro is er ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen of een relatiegeschenk te sturen naar werknemers of klanten.

Personalisatie kerstpakket

De producten worden geleverd in een duurzame verpakking met opdruk. Er zijn verschillende manieren om de kerstpakketten te personaliseren. Er kan bijvoorbeeld een kaart of brief toegevoegd worden of de doos kan dichtgeplakt worden met tape bedrukt in de huisstijl.

Offerte aanvragen
Vul hier het formulier in met de gewenste of geschatte aantallen en er wordt contact met je opgenomen voor het maken van een offerte op maat.


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.
GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners