Huis & Energie - 12, 13 en 14 november 2021

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.


Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november vind je alle antwoorden op Huis & Energie in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de heerlijkste biologische hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Het kan je niet ontgaan zijn: de energieprijzen gaan door het dak! Daarom ontmoet je op Huis & Energie bedrijven die jouw huis kunnen isoleren, maar kun je ook leren hoe je zelf aan de slag kunt gaan. Of misschien wil je wel helemaal van het gas af: verdiep je dan in stille warmtepompen of flexibel inzetbare infraroodpanelen.

Op Huis & Energie ontdek je de nieuwste producten van bedrijven als Kieszon, Remeha, Huawei, Bongo Solar, Tesla, en nog veel meer. Op de stand van Gamma ontdek je hoe je veel duurzame verbeteringen eigenhandig door kunt voeren. Bij het Duurzaam Bouwloket ontdek je van welke lokale regelingen je gebruik kunt maken.

Kom langs en maak kennis met bedrijven uit de volgende 8 sectoren:

  • Zonne-energie
  • Duurzaam verwarmen
  • Slimme verlichting
  • Woningisolatie
  • Ventileren & koelen
  • Elektrisch vervoer
  • Financiën & subsidies
  • Duurzaam wonen

Vul onze kortingscode GROENEZAKEN in op www.huisenenergie.nl en bestel je tickets voor maar €17,50 i.p.v. €20,00.

Openingstijden:
Vrijdag 12 november: 10:00 – 18:00
Zaterdag 13 november: 10:00 – 18:00
Zondag 14 november: 10:00 – 17:00

Locatie:
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:
www.huisenenergie.nl


GroeneZaken Events wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op onze socials met ruim 20.000 groene volgers.

Onze partners