Investeer in SNEW (As New) en ontvang 5% rente

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Het is de missie van SNEW om het ewaste probleem uit de wereld te helpen. Grondstoffen voor telecom- en IT-producten zijn moeilijk te delven en worden steeds schaarser, terwijl ze prima hergebruikt kunnen worden uit oude hardware. Bovendien levert dit u als ondernemer ook nog eens geld op. Maar voordat we die grondstoffen recyclen en in nieuwe producten gebruiken, gebruiken we de apparatuur tot hij echt niet meer te refurbishen is. Recollect, Reuse, Recycle. Dat is waar SNEW (As New) voor staat.

Stop met kapitaalvernietiging

Telecom- en IT-apparatuur wordt in zo`n 5 tot 7 jaar afgeschreven waarna het in het ergste geval in een afvalcontainer belandt. Bedrijven die MVO-beleid hebben doen het al beter door de apparatuur te recyclen. Maar eigenlijk is dat doodzonde én vernietiging van kapitaal. Die apparatuur kan namelijk in de meeste gevallen, met wat liefde en technisch vakmanschap, nog jarenlang mee. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Tweede kans

Bij SNEW refurbishen we dagelijks partijen telecom- en IT-apparatuur. Denk aan bureautelefoons, telefooncentrales, laptops, desktops etc. Eventuele data wordt grondig (en gecertificeerd) verwijderd, waarna we de hardware schoonmaken en repareren als nodig. De meeste van die werkzaamheden worden gedaan door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven namelijk niet alleen in tweede kansen voor apparatuur, maar ook voor mensen.

Help ons groeien

SNEW wil jouw partner zijn voor remanufacturer telecom- en IT-producten, dit gaat goed en ze groeien op de huidige locatie in Boxtel uit hun jasje. Daarom openen ze nu in Amsterdam en Utrecht. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar ze hebben budget nodig om professionele productielijnen op te zetten om de producten te refurbischen en hergebruiksklaar te maken. Daar hebben ze uw hulp bij nodig. Al vanaf € 250,- helpt u hun mee om onze droom te realiseren. En natuurlijk krijgt u daar wat voor terug, namelijk 5% rente per jaar.

Meer weten? Ga naar snewinvest.eu


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 19.000 groene volgers.

Onze partners