Kant en Klare Energie Bespaarboxen van Eco-Groothandel

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Eco-Groothandel levert diverse kant-en-klare Energie Bespaarboxen in verschillende thema's. Elke box bevat een set energiebesparende 'Plug en Play' artikelen, die door iedereen eenvoudig te installeren zijn. Producten die helpen om direct energie te besparen, of die je meer bewust maken van je energie verbruik.

Energieboxen

Er zijn 6 standaard boxen samengesteld in verschillende thema's, maar het is ook mogelijk om een eigen box samen te stellen. In totaal zijn er in het assortiment hebben we meer dan 100 energiebesparende producten in verschillende prijsklassen.

Personalisatie bespaarbox

De producten worden geleverd in een mooie box met opdruk. Er zijn verschillende manieren om de boxen te personaliseren. Er kan bijvoorbeeld een flyer of brief toevoegt worden of de doos kan dichtgeplakt worden met tape bedrukt in je eigen huisstijl.

Losse energiebesparende producten

Naast kant-en-klare boxen, worden er ook losse producten geleverd voor energie bespaar trajecten, als relatiegeschenk of voor het bevoorraden van energiecoaches.

Voucher systeem

Daarnaast is er een speciale energie bespaar webshop ontwikkeld: www.energiebespaarshop.nl. Aan deze webshop is een vouchersysteem gekoppeld om gemeenten en woningbouwverenigingen te ondersteunen bij het leveren van energiebesparende producten aan huiseigenaren of huurders.

Via deze webshop kunnen voucher worden uitgegeven en verzilverd. Met een eigen voucher Dashboard kan je precies bijhouden hoeveel vouchers er zijn uitgegeven, welke producten er zijn gekocht en wat het openstaande bedrag nog is. Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Vul hier het formulier in met de gewenste of geschatte aantallen en er wordt contact met je opgenomen voor het maken van een offerte op maat.

Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.

Onze partners