Kontakt der Kontinenten, wereldse plek voor (meerdaagse) meetings

In onze rubriek 'GroeneZaken Locaties' geven wij aandacht aan evenementenorganisaties en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).


Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. De missie is om mensen actief en bewust deel laten nemen aan een multiculturele en mondiale samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind je hier terug in alle thema's: burgerschap, religie, internationale samenwerking, integratie en milieu. Duurzaamheid is stevig verankerd in alle processen, bijvoorbeeld door de deelname aan initiatieven als 'Water voor Water' en 'Meetings for trees'. Kontakt der Kontinenten is gehuisvest in cultureel erfgoed: het gedachtegoed van het oude seminarie is nog tot op de dag van vandaag voelbaar.

Veel keus in zalen bij Kontakt der Kontinenten

Persoonlijke gastvrijheid en een intieme, door sommigen omschreven ‘kloosterlijke’ sfeer en de centrale ligging in bosrijk gebied maken deze locatie uniek. In totaal zijn er 3 congreszalen, 25 vergaderruimtes en 130 hotelkamers. Allen met een eigentijdse inrichting met behoud van het kloosterlijke karakter. De zalen hebben ieder een eigen sfeer, er is veel keuze.

Voor grote en kleine events

Heb je een programma waarbij gasten rouleren over workshops en zalen, dan kan Kontakt der Kontinenten wel meer dan 600 gasten tegelijk ontvangen. Maar ook leent het zich er goed voor om met een kleine groep een intieme bijeenkomst te organiseren. In het Missiehuis bevindt zich ook het sfeervolle KonneKt restaurant, bar en lounge. Hier maakt de keukenbrigade heerlijke eigentijdse gerechten met een wereldse twist. Er wordt zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten gewerkt.

>> Meer informatie of beschikbaarheid aanvragen


Wilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 10.000 abonnees door heel Nederland.

Onze partners