Minstens 15% korting op scheurkalender Lekker Plantaardig

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Lekker Plantaardig, is een unieke scheurkalender met 260 vegan recepten en leuke voedingsweetjes. Uitgeverij Woordlicht biedt GroeneZaken-lezers minstens 15% korting.

Door (vaker) plantaardig te eten verminder je de uitstoot van broeikasgassen en dierenleed. Zo help je mee aan een betere wereld!

Unieke scheurkalender 

Lekker Plantaardig bevat 260 plantaardige recepten met grappige zwartwit-tekeningen. Daarnaast vind je elk weekend interessante voedingsweetjes die bijdragen aan je gezondheid en duurzaamheid.

Deze scheurkalender is leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau voor vrienden of familie, als relatiegeschenk of als kerst-/eindejaarsgeschenk.

Aan GroeneZaken-lezers biedt Woordlicht 15% korting in de webshop. De kortingscode vind je hier onderaan.

Duurzaam

De recepten zonder dierlijke ingrediënten zijn gevarieerd. Soepen, taarten, salades, oven- en bijgerechten, you name it! De vele lekkere recepten zijn niet alleen duurzaam omdat ze geen vis, vlees of andere dierlijke ingrediënten bevatten, ze zijn ook afgestemd op de Nederlandse moestuinen. Zo komen de meeste ingrediënten uit Nederland en zijn er zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen.

De scheurkalender is CO2-neutraal geproduceerd door inkoop van Europese groene stroom en compensatie van de resterende CO2-uitstoot. De omslag is van papier uit verantwoord beheerde bossen en productieafval van papier en karton wordt aangeboden voor recycling.

Professionele koks

Sinds dit jaar is er een samenwerking met Nederlandse restaurants, lunchrooms en eetcafé's die gerechten zonder vlees, vis en zuivel serveren. Van alle recepten is 15% afkomstig van professionele koks.

De recepten zijn inspirerend voor ervaren vegetariërs en veganisten, maar ook handig voor mensen die vlees en vis willen afwisselen met een lekkere plantaardige maaltijd.

Groenezakendeal

Voor bestellingen biedt Woordlicht de kortingscode groenezaken15 waarmee je 15% korting krijgt in de webshop.
Voor meer dan 25 exemplaren geldt een staffelkorting van 25%. Neem hiervoor contact op met Chantal Overgaauw contact@woordlicht.nl.


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners