Nationaal Sustainability Congres - 17 november 2022

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.


Kom met korting naar het Nationaal Sustainability Congres 2022

Op donderdag 17 november 2022 organiseert CKC Seminars in samenwerking met Sustainalize de 21e editie van het Nationaal Sustainability Congres, met als thema: Van marathon naar sprint: de transformatie van duurzaamheidsdoelen naar nieuwe realiteit
Onze realiteit verandert met de dag. Klimaat gerelateerde natuurrampen, pandemieën en sociale spanningen, globaal en regionaal; een dag zonder disruptieve veranderingen is bijna niet meer weg te denken. De urgentie tot duurzaamheid is groter dan ooit. Het wordt tijd dat we onze duurzaamheidsdoelen omzetten naar werkelijkheid. Maar hoe zorgen we ervoor dat we duurzaamheid niet alleen hoog op de agenda’s houden, maar ook de vereiste sprint kunnen trekken naar een nieuwe realiteit? En wat betekent dit voor onszelf, het bedrijfsleven en de overheid? Het is erop of eronder in de race naar een toekomstbestendige wereld. Immers, de tijd om te handelen was gister, niet morgen.

Het Nationaal Sustainability Congres is het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld. Een jaarlijks ijkpunt op weg naar een duurzaam Nederland en trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken. Het Nationaal Sustainability Congres kent een rijke historie met vele hoogtepunten.

Inspirerende keynote sprekers:

 • Dagvoorzitter Jeroen Smit, Dagvoorzitter, Onderzoeksjournalist en bestsellerauteur van ‘Het drama Ahold – ijdelheid en hebzucht aan de top’, De prooi – blinde trots breekt ABN AMRO’ en ‘Het grote gevecht - & het eenzame gelijk van Paul Polman’
 • Helga van Leur, Weervrouw, inspirator en spreekster
 • Climate psychology: Why our brains ignore climate change -and what to do about it
  Per Espen Stoknes, Co-Director Center for Sustainability and Energy, Norwegian Business School, Oslo
 • Koers en focus op impact: het CEO panel
  Ton Goedmakers, CEO en voorzitter Executive Board, Vebego
  Hellen van der Plas, CEO Benelux, Signify
  Dorine Bosman, Chief Investment Officer, Port of Amsterdam
 • Impact central: panel met sustainable start-ups
  Dirk van Meer, CEO, CORE
  Hans de Neve, Founder en CEO, Carbyon
  Bernd Diermann, Commercial Manager and CEO, ekolive Germany GmbH
  Darina Štyriaková, PhD, Founder & Managing Director, ekolive Germany GmbH and ekolive s.r.o.
 • Impact Transformatie - positieve actie voor een wereld waarin de oude regels niet langer gelden
  Jo Caudron, Founding Partner, Scopernia en auteur van o.a. De Wereld Is Rond

Met 18 parallelsessie van o.a.:
Soth Pole, CF Report, Nexio Projects, EcoVadis, ClimatePartner, MVO Nederland, ISS Facility Services, WNF, SDG Nederland, Ecochain, Vepa, Sustainalize, High Tech Campus en Acre.

Sustainability Fair
Bezoek onze Sustainability Fair op het centrale plein met diverse exposanten. Geniet van de duurzame catering en grijp je kans om te netwerken!

Als lid van Groene Zaken ontvang je nu met de code KRTNSCGZ € 100,- korting op de deelnameprijs Klik hier voor meer informatie en registratie.


Groene Zaken Events wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland.

Onze partners