Ontvang een gratis impact certificaat en doneer 10%

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen. 


Tijdens de lockdowns is het heel zichtbaar en voelbaar geworden dat sommige gezinnen thuis minder faciliteiten hadden om kinderen thuis onderwijs te laten hebben dan andere gezinnen.

In de nasleep van de pandemie en met de huidige financiële crisis is er een groeiend aantal gezinnen dat in financiële moeilijkheden verkeert en waarvan het inkomen hen niet in staat stelt zich een laptop te veroorloven die hun kinderen kunnen gebruiken bij hun studies.

Met het oog hierop, heeft SNEW zich ingezet om afgeschreven laptops te verzamelen uit het bedrijfsleven en deze te doneren aan gezinnen die deze nodig hebben. Als een circulair ICT-bedrijf heeft SNEW niet alleen als doel om apparatuur te recyclen, maar ook om de levenscyclus van het product te verlengen en opnieuw te installeren bij bedrijven. Deze deal bestaat dus ook uit twee onderdelen.

SNEW refurbisht / reviseert niet alleen apparatuur, maar verlengt ook de levensduur van deze apparaten en installeert ze opnieuw in bedrijven, en houdt ze werkend door onderhoud van een team van gespecialiseerde technici.

Doneer apparatuur en krijg een gratis impact certificaat!

Als je van onze diensten gebruik maakt, krijg je een gratis impact certificaat waarbij we inzichtelijk maken welke impact jij maakt met het materiaal dat je inlevert. Vervolgens doneren we zelf 10% van de waarde aan de LINDA. Foundation om minima gezinnen te ondersteunen met apparatuur voor thuisgebruik en onderwijs.

Over SNEW

SNEW laat alles wat nog waarde heeft nooit verloren gaan. Ze refurbishen oude apparatuur en verlengen daarmee de levensduur van het product.

Deze producten installeren ze dan weer opnieuw bij bedrijven die Telecom en ICT nodig hebben.
Vervolgens installeren zij deze producten opnieuw in bedrijven die behoefte hebben aan ICT-telecommunicatie en zorgen zij ervoor dat deze op de juiste wijze worden onderhouden. Bekijk hier hun diensten.

Wil je gebruik maken van de deal? Klik dan op deze pagina op de bestelknop en vraag via het contactformulier deze deal aan.


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners