Optimaliseer het drinkwater en de energie op de werkvloer met een watervitaliser!

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Een bedrijf is het samenkomen van verschillende energieën in de vorm van mensen, materialen en geld. Wanneer de uitwisseling tussen deze energieën gemakkelijk plaatsvindt ‘stroomt’ het bedrijf! 

De producten van Heerlijk Water creëren aarding en vooral gezond en zuiver drinkwater. Door deze producten toe te passen wordt iedereen binnen het bedrijf op een positieve manier ondersteunt; het welzijn wordt verhoogd.

Bovendien wordt ook de sfeer in het bedrijf rustiger. Je kunt als het ware zeggen dat de energie van de plek waar het bedrijf is gevestigd door de kracht van de watervitalisers en de energieplaten beter wordt uitgelijnd/verbonden met de kracht van de natuur, de kracht van de aarde.

Door onze moderne samenleving, de overvloed aan technologie, stralingsbronnen en stressfactoren is de mens steeds meer afgescheiden geraakt van de natuur. Het water wat door ons wordt behandeld bevat natuurlijke frequenties die het water in balans brengen. Het lichaam bestaat voor 70% uit water, wanneer daar verandering plaatsvindt? Dan werkt dat zeker door op het welzijn van de mens!

Aanbieding speciaal voor Groene Zaken

Speciaal voor Groene Zaken hebben we nu een speciale aanbieding, wanneer u voor 1 januari 2021 een offerte aanvraagt bij Heerlijk Water krijgt u 10% korting op een vitaliser/filtersysteem voor het hele bedrijf.

Deze actie geldt ook voor de straling beschermende producten die de belasting van elektromagnetische straling, storende energie en stress neutraliseren en de werkplek weer rustig laat aanvoelen.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@heerlijkwater.nl bij vragen en voor specifiek advies in uw situatie.

U ontvangt via deze mailing/aanbieding tot 1 januari 2021 ook 5% korting op alle andere producten (ook op alle producten waar al combinatiekorting op zit) met kortingcode: GROEN

Het is onze ervaring dat wij veel kunnen betekenen. Vele mensen en bedrijven ervaren dat door het gebruik van onze producten ze meer in harmonie zijn gekomen.

Ervaringen van klanten vindt u op onze website.

Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 19.000 groene volgers.

Onze partners