Schoonmaken zonder plasticflessen met 10% korting

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Clean your world!

Ben jij ook bezig om de wereld een stukje mooier en leuker te maken met een groene levensstijl? Dan zit je hier goed!

Met YouSea willen we een schonere wereld creëren. Voor personen of bedrijven die op zoek zijn naar producten die een aanvulling zijn op een duurzame levensstijl of bedrijfsvoering. Dit doen we met kwalitatieve natuurlijke schoonmaakproducten, vrij van chemische stoffen en in water oplosbare tabs + aluminium navulfles, waardoor plastic flessen overbodig zijn. We gaan voor 0% plastic waste en een positieve milieu-impact. Dit bereiken we door continu in beweging te zijn. Op deze manier dragen we zorg voor een prettige hygiënische leefomgeving en voor de wereld om ons heen.

Hoe te gebruiken

Je kunt de tabs volledig oplossen in water dus niets open knippen. In je eigen schoonmaakfles of in onze aluminium fles met verstelbare spraykop. Op deze manier voeg je geen plastic meer toe aan het milieu. De tabs zijn bovendien heel compact en dus ruimtebesparend dus minder Co2. Voor consument in klein verpakking en professional en grootverbruik in een grotere verpakking.

Alles wat je nodig hebt om duurzaam schoon te maken

  • Eco Sanitair  tabs
  • Eco Keuken  tabs
  • Eco Interieur tabs
  • Eco Vloer tabs
  • Eco Reinigende desinfectie tabs

Groene zakendeal

De wereld schoner maken doen we samen. Voor het Groene Zaken netwerk geven wij op het hele YouSea assortiment 10% korting.

Ga naar onze website en maak een account aan om te profiteren van deze actie.

Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 19.000 groene volgers.

Onze partners