Solar Solutions 2021: de technologie van de toekomst, vandaag

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.


De zonne-energiemarkt maakt momenteel een ongekende groei door. Meer en meer consumenten, bedrijven en instellingen hebben intussen zonnepanelen geïnstalleerd of zijn dit van plan. De schaal is er nu, maar wat is de volgende stap? Bij Solar Solutions International kijken we naar de vele mogelijkheden, van opslag tot slimmere huizen.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en daarmee de perfecte plek om een blik te werpen op de toekomst van deze sector. Met meer dan 250 exposanten en zo’n 100 seminars komt werkelijk elk aspect van zonne-energie aan bod. En dat is voor zowel installateurs als eindgebruikers belangrijker dan ooit.

Wilt u naast duurzame energieopwekking ook meer weten over duurzaam verwarmen? Tegelijkertijd met Solar Solutions International wordt de vakbeurs Duurzaam Verwarmd gehouden. Zo kunt u direct ontdekken hoe de HVAC-markt er momenteel voorstaat.

Meld u nu gratis aan voor zowel de beurs Solar Solutions als Duurzaam Verwarmd, met de invitatiecode 'GROENEZAKEN'

Prachtige panelen, slimme huizen & meer

Solar Solutions International is dé autoriteit op het gebied van zonne-energie. En nu de zonne-energiemarkt niet langer als niche te bestempelen is, wordt het tijd verder te kijken. Solar Solutions International gaat dan ook de diepte in, met een nieuwe focus op energieopslag, smart homes en esthetisch aantrekkelijke producten. Want nu steeds meer consumenten en bedrijven met zonnepanelen aan de slag gaan, is het verstandig om u te onderscheiden met zonnepanelen met een eigen, aantrekkelijke vormgeving.

En met de limitaties van de netcapaciteit, wordt eigen energieopslag meer een vereiste dan een luxe. Daarnaast is het van belang eindgebruikers te wijzen op de toepassingen van zonne-energie; denk aan elektrische auto’s, warmtepompen en meer. Want alle opgewekte energie die direct gebruikt kan worden, is winst. Kortom, u komt op de beursvloer werkelijk elke soort producent en aanbieder tegen.

Bekijk hier de exposantenlijst

Met al deze ontwikkelingen moeten installateurs meer dan ooit ook adviseren naast installeren. Dankzij de 250+ stands en ruim 100 seminars is Solar Solutions International hét moment om u als professional op de hoogte te brengen van de nieuwste technologie en innovaties. Zo kunt u uw klanten voorzien van de beste en meest relevante informatie. Denk hierbij aan thema’s als het aanleggen van zonnepanelen, combipakketten van energieproviders en bij wie de verantwoordelijkheid ligt als het aankomt op de netcapaciteit.

Openingstijden van beide beurzen

Dinsdag 28 september 2021: 10:00 - 18:00
Woensdag 29 september 2021: 10:00 - 18:00
Donderdag 30 september 2021: 10:00 - 17:00

Bekijk hier de plattegrond

Twee beurzen, één locatie

Zonne-energie en duurzame verwarming gaan vanzelfsprekend hand in hand. Want hoe beter zelf opgewekte energie in te zetten dan voor de duurzame verwarming van uw huis? Gelijktijdig met Solar Solutions vindt eveneens Duurzaam Verwarmd plaats; de grootste duurzame HVAC-vakbeurs van de Benelux. Zo kunt u zich ook laten voorlichten over de staat van de warmtepompen, wko- en wtw-systemen, de overgang van EPC naar BENG en meer. Ook kunt u het ‘Heat Home’ bezoeken, een life-size, duurzaam verwarmd huis met de nieuwste innovaties.

Met uw ticket voor Solar Solutions International heeft u automatisch ook gratis toegang tot Duurzaam Verwarmd. Meld u nu gratis aan met de invitatiecode 'GROENEZAKEN'

Zo bereikt u de beurslocatie

Via deze link krijgt u alvast een voorproefje van de producten die u allemaal op Solar Solutions kunt bekijken.


GroeneZaken Events wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op onze socials met ruim 20.000 groene volgers.

Onze partners