Solar Solutions International 2022 - 12, 13 & 14 april 2022

In onze rubriek GroeneZaken Events geven wij aandacht aan events, beurzen en bijeenkomsten voor duurzame ondernemers en consumenten.


Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions International exposanten en bezoekers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau. Gelijktijdig vindt ook Duurzaam Verwarmd plaats, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux. Zo bent u in één dag helemaal bij.

Data Solar Solutions International 2022

Dinsdag 12 april 2022: 10:00 - 18:00
Woensdag 13 april 2022: 10:00 - 18:00
Donderdag 14 april 2022: 10:00 - 17:00

Nieuw dit jaar: Congressen

Deze editie profileert Solar Solutions International zich nog nadrukkelijker als kennisplatform door drie spraakmakende congressen te organiseren. Iedere ochtend wordt een ander onderwerp besproken door experts.

NK Panelen plaatsen

Wie Solar Solutions International op 12, 13 of 14 april bezoekt, kan het NK Panelen Plaatsen niet ontlopen. Na het grote succes van de eerste editie, keert het kampioenschap ook in 2022 terug naar de vakbeurs. Ieder dagdeel strijden twee installatieteams met elkaar. Ze bouwen een compleet pv-systeem en worden beoordeeld op hun snelheid, kwaliteit en veiligheid van installeren. Wie er met de trofee vandoor gaat, wordt bepaald door een onafhankelijke vakjury.

Twee beurzen, één locatie

Zonne-energie en duurzame verwarming gaan vanzelfsprekend hand in hand. Want hoe beter zelf opgewekte energie in te zetten dan voor de duurzame verwarming van uw huis? Tegelijkertijd vindt eveneens Duurzaam Verwarmd plaats; de grootste duurzame HVAC-vakbeurs van de Benelux. Zo kunt u zich ook laten voorlichten over de staat van de warmtepompen, wko- en wtw-systemen, de overgang van EPC naar BENG en meer. Ook kunt u het ‘Heat Home’ bezoeken, een life-size, duurzaam verwarmd huis met de nieuwste innovaties.

Met uw ticket voor Solar Solutions International heeft u automatisch ook gratis toegang tot Duurzaam Verwarmd.

Registreer u kosteloos

Bezoek ook Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd! Lezers van Groene Zaken kunnen zich kosteloos inschrijven op www.solarsolutions.nl door gebruik te maken van de invitatiecode 'GROENEZAKEN.’ Let op: voor de congressen is een apart ticket nodig. Deze bestelt u met dezelfde code via www.solarsolutions.nl/congressen.

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen


Groene Zaken Events wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland.

Onze partners