SpeedComfort, de slimme radiator-ventilator

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen. 


Met SpeedComforts je kamer in de helft van de tijd al op temperatuur. En je bespaart tot wel 22% op je gasgebruik.

Deze slimme radiatorventilatoren werken automatisch en plaats je in een handomdraai.

Ze zorgen er voor dat de warmte uit je radiatoren veel sneller in de ruimte komt en ook beter wordt verspreid. Kortere stooktijd en je kan je thermostaat 1 tot 2 graden lager instellen.
Ook kan je de aanvoertemperatuur van je cv installatie verlagen, waardoor de ketel veel efficiënter gaat functioneren.

Niet voor niets werd de SpeedComfort het “Groenste Idee van Nederland 2015.” Ontving in 2019 de Greenchoice Energieprijs, in 2020 The Green Quest Publieksprijs en kreeg ook nog de FD Gazelle Award (snel groeiend bedrijf in 2019).

  • Nederlands product
  • In elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
  • Geluidsarm < 20 dB(A)
  • Gebruikt €0,16 stroom per jaar

Dankzij de slimme magneetschuiven zijn SpeedComforts toepasbaar in de meeste radiatoren en convectoren. In een langere radiator of convector plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding. De meegeleverde thermostaatschakelaar zorgt voor automatische werking.

En wil je een warmtepomp installeren? Je hoeft de radiatoren vaak niet te vervangen, als je er enkele SpeedComforts in plaatst voor meer vermogen.
Bestel je SpeedComfort in de webshop met 15% EXTRA korting Code GROENEZAKEN


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners