The Impact Project - Claim je Ticket!

The Impact Project is een programma van Ten Stripes waarbij startups/MKB/studenten met duurzame ambities geholpen worden om hun eigen verhaal ijzersterk en oprecht te kunnen vertellen met als doel: startups ondersteunen om hun commerciële en impact doelstellingen hand in hand te laten gaan om zo hun bedrijf én hun impact te laten groeien.

Het programma kan je gratis online volgen waarbij je door ervaren impactmarketeers concrete handvatten krijgt om zelf aan de slag te gaan.

Verwacht in het programma overzichtelijke modules, opgedeeld in lessen met opdrachten die je zelf kan uitvoeren of met je team. Er is een duidelijke uitleg bij iedere opdracht in de vorm van korte video’s. Verwacht dus geen saaie langdradige verhalen maar kleine stappen en vlotte verhalen. Wel zo lekker toch?!

Op 2 maart lanceert Ten Stripes op feestelijke wijze de digitale omgeving van The Impact Project. Wil je weten hoe dit eruit ziet en hoe we samen kunnen werken aan ondernemen met impact? Zet de de datum dan alvast in je agenda, want dit wil je absoluut niet missen!

Claim hier jouw ticket naar missiegedreven marketing met een meetbare impact op mens, milieu en economie!

Onze partners