Uitwisbaar & Herschrijfbaar Steenpapier met 10% korting!

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Ga samen met ons papierverspilling, single use paper en ontbossing tegen en stap ook over op uitwisbaar steenpapier van MOYU. Steenpapier is 100% vrij van bomen, water en bleekmiddelen en gaat maar liefst maanden tot zelfs jaren met je mee. 

Met MOYU specialiseren we ons in het ontwikkelen van steenpapieren schrijfartikelen, speciaal gemaakt om efficiënter, sneller en productiever te werken – zowel op de werkvloer als privé. Bovendien zijn onze producten volledig uitwisbaar én herschrijfbaar: je kunt de (bijgeleverde) Frixion inkt geheel vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje, om vervolgens weer opnieuw op de pagina te schrijven. En dat tot wel 500 keer! Zo is papierverspilling voortaan voorgoed verleden tijd. 

Sterker nog: door over te stappen op steenpapier, help je mee om de wereld een stukje groener te maken. Per verkocht notitieboek planten we namelijk altijd minimaal één boom met onze lokale partner Trees For Kenya

Samen voor een papiervrij 2022

Zet deze Kerst, samen met je collega’s, ook de stap om een kantoor of bedrijf zonder single use paper te worden. Zo verklein je de ecologische footprint als bedrijf en help je mee om ontbossing tegen te gaan. 

Als lid van GroeneZaken kun je daarom – tijdelijk en laagdrempelig – een MOYU Kerstpakket bestellen met maar liefst 10% korting. In de kerstpakketten zitten onze bestverkochte schrijfartikelen, zoals een uitwisbaar notitieboek in A5-formaat en een herschrijfbare maandplanner. Personalisatie van de notitieboekjes en verzending binnen de gehele EU (incl. CO2-compensatie) zijn uiteraard mogelijk.

Ga naar onze Kerstpakketpagina, voeg het aantal gewenste kerstpakketten toe aan je winkelmandje en gebruik de code DUURZAMEKERST10 tijdens het afrekenen*. 

* Deze korting geldt bij bestellingen gedaan vóór 1 december 2021. Enkel geldig i.c.m. de kerstpakketten (geen andere producten).


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item gedeeld met onze ruim 20.000 volgers op social media.

Onze partners