Unieke vergaderlocaties omringd door natuur

In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).

Een succesvolle bijeenkomst begint in een inspirerende omgeving. 

Frisse lucht zorgt voor frisse ideeën. Juist nu is vergaderen in een natuurlijke en duurzame omgeving een verademing. De ruimte en mogelijkheid tot een break in de buitenlucht maken het mogelijk om ook in deze tijd ontspannen en verantwoord samen te komen buiten kantoor. Met F.R.I.S. zorgen ze op deze locaties voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. F.R.I.S. staat voor de verschillende maatregelen die worden gevolgd en voldoen aan de actuele eisen van de overheid. Zo kunt u op een verantwoorde manier vergaderen en samenkomen op deze externe locaties. Kunt u dit jaar niet meer vergaderen, onthoud dan zeker deze locaties voor in het nieuwe jaar.

Inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven

EIGENTIJDSERF ligt midden in het groene hart van Brabant en wordt omringd door een bostuin van 7 hectare. De locatie is ruim opgezet waardoor afstand geen probleem vormt en door de verschillende vleugels met zalen kan groepen privacy en ruimte gegarandeerd worden. 

Met in totaal 12 zalen is deze vergaderlocatie normaal geschikt voor groepen van 2 tot 140 personen. Nu met de 1,5 meter maatregel biedt de grootste zaal ruimte aan 60 personen. Overnachten is mogelijk in 70 slaapkamers en parkeren is hier gratis.

Gevoel van onbereikbaarheid

Wil je echt het gevoel van onbereikbaarheid ervaren? Dan is het mogelijk te vergaderen in de Spotter. Deze unieke locatie aan de waterkant wordt omringd door natuur en zorgt ervoor dat jullie helemaal geen andere gasten hoeven te ontmoeten. Kies i.p.v. een lunch in het restaurant voor de moestuin proeverij en breng heel jullie dag door weg van de massa.

Omringd door eeuwenoude bomen nabij Den Bosch

Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch wordt omringd door een park van 7,5 hectare. Hier is het mogelijk te vergaderen in de stijlkamers van het landhuis of met grotere groepen in een van de bijgebouwen. Met in totaal 15 grote en kleine zalen is dit hotel normaal geschikt voor groepen van 2 tot 160 personen. Overnachten is mogelijk in 90 stijlvolle hotelkamers en ook hier is parkeren gratis. Wil je effectiviteit combineren met ontspanning dan is er heel veel mogelijk op het gebied van teambuilding buiten in het park.

Vergaderen met Meerwaarde(n)

Opbrengsten uit beide locaties komen ten goede aan ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant via de Joannes Bosco Stichting. Met een vergadering op een van deze locaties draag je dus direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

“Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Onze partners