Vraag hier jouw gratis Baby Tree sample aan en ontvang 10 % introductiekorting!

In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.

Heeft jouw bedrijf een duurzame visie, missie of boodschap? En wil je dit in stijl overbrengen op jouw relaties? Baby Tree is hét duurzame relatiegeschenk. Je geeft een levende fruitboom aan jouw relatie. Het geefmoment is een moment opzich, maar dat is pas het begin. Met het uitgebreide educatieve programma leert jouw relatie alles over het telen van fruit(bomen) en blijft jouw gift zeker 30 jaar zichtbaar aanwezig. 

Vraag hier vrijblijvend jouw gratis sample aan!

Baby Tree is een jonge fruitboom in een cadeau verpakking. Deze (FSC-)verpakking beschikt over alle middelen om een volwassen fruitboom te kweken, ook ontvang je bij iedere Baby Tree een geboortecertificaat. Dit certificaat verleent toegang tot de online community waar Kweker Pim alles vertelt over het telen van je eigen fruit. De fruitbomen zijn geschikt voor zowel volle grond als in een pot, wordt ongeveer 2 meter hoog en past prima op een balkon, tuin of patio!

Ben jij benieuwd naar onze producten? We sturen je graag een gratis sample toe, geheel kosteloos en vrijblijvend. Wat houdt je tegen? Vraag ‘m hier aan!

Al onze producten komen rechtstreeks van onze eigen kwekerij in Luttelgeest. Daar komen dus geen vliegtuigen, schepen of vrachtauto’s aan te pas. Doordat alles van onze kwekerij komt, zijn we ook erg flexibel en kunnen we snel leveren!

De verpakking is eenvoudig te personaliseren voor elk budget. Vertel jouw korte boodschap op een hangtag of presenteer jouw nieuwe strategie op een sleeve of val op met een personaliseerde verpakking in jouw huisstijl! Heb je een ander idee? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Baby Tree in het kort

  • 25 kg co2 omzetten in zuurstof
  • Educatief programma
  • Waanzinnig leuk om te geven – leuker om te krijgen
  • Met passie gekweekt op onze eigen kwekerij in Luttelgeest, Noordoostpolder
  • FSC-verpakking
  • Compleet ‘grow-your-own’ concept.
  • Plantpaspoort en ELITE-certificering
  • Eenvoudig te personaliseren

Baby Tree is leverbaar in soorten fruit; Appel (Elstar), kers (lapins), peer (conference), blauwe bes (duke) en pruim (opal). De verpakking is FSC-gekeurd.

De Baby Tree wordt compleet geleverd met plantpaspoort en ELITE-certificaat. 

Treeplant is hét platform waar je jouw duurzame, groeiende relatiegeschenken gaat vinden. Deze webshop is onlangs gelanceerd en biedt nu voornamelijk Baby Tree aan. Om deze lancering te vieren biedt Treeplant een korting aan van 10% op de totale order voor volgers van Groenezaken.com. Gebruik bij de bestelling kortingscode GroeneZaken21.

Kijk voor meer informatie op www.treeplant.nl


Wilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 10.600 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.

Onze partners