Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Office1 Nederland

Adres
Flintplein 1
3811 WZ Amersfoort
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Office1 kantoorartikelen en meer...

Office1 kantoorartikelen Amersfoort is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door net wat meer te doen voor de klant. Elke klant, groot of klein, heeft een eigen contactpersoon waardoor de lijntjes kort zijn. U kunt uiteraard bestellen via deze webshop, maar u kunt ook uw bestelling telefonisch of via de mail doorgeven aan uw vaste contactpersoon. Wel zo makkelijk als u iets niet gelijk kunt vinden of niet weet hoe die ene map nou precies heet.

Office1 heeft de meeste artikelen op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om uw bestelling binnen 24 uur af te leveren. Deze belofte kan worden waar gemaakt dankzij ons innovatieve logistiek centrum, waar mensen en systemen (o.a. pick-to-voice) zorgen voor een snelle verwerking en 99 % leveringsbetrouwbaarheid. Afleveringen doen wij GRATIS bij bestellingen vanaf € 100,-- (excl. BTW).

Milieubeleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is stevig in de bedrijfsvoering van Office1 Nederland verankerd. In samenwerking met onze leveranciers stellen wij met zorg ons assortiment samen. Wij werken alleen samen met leveranciers die zich aan dezelfde strenge normen en waarden houden als wijzelf. Zo stimuleren wij de productie van duurzame producten en de toepassing van minder milieubelastende oplossingen.

Het Duurzaamheidsbeleid van Office1 Nederland is volop in ontwikkeling en beweging. Wij vinden het belangrijk dat onze stakeholders worden betrokken bij onze besluiten en activiteiten die invloed hebben op de maatschappij en het milieu. We moeten het tenslotte samen doen.

Wanneer u bestellingen bij ons plaatst, wilt u mogelijk een weloverwogen keuze maken voor duurzame producten. Dit is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt, toch? Ons programma is ontwikkeld om u te helpen bij het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf door productbestellingen samen te voegen en milieuvriendelijke producten te bieden.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2001
Keurmerken