Bongo Solar Projects

Zonne-energie heeft de toekomst; ook voor bedrijven

Wij geloven dat zonne-energie de toekomst heeft. En waarom zouden alleen particulieren daarvan kunnen profiteren? Een aanzienlijk deel van de daken in Nederland zijn daken van bedrijfspanden, loodsen en agrarische panden. Daarom helpen wij bedrijven bij een investering in zonnepanelen. Zo kunt u een financieel zeer interessante investering doen en tegelijkertijd maken we samen de wereld een stukje duurzamer. Iedere dag opnieuw.

Alles in eigen beheer

Als BonGo Solar Projects zijn wij onderdeel van de Energy Experience Group. Hierdoor hebben wij niet alleen een uitgebreide showroom met verschillende testopstellingen, maar ook eigen installatieteams. Hierdoor hebben wij volledige controle over de kwaliteit van onze plaatsingen. En dat merkt u, vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke plaatsing. Door onze eigen installatieteams kunnen wij als geen ander garanderen dat uw wensen exact worden doorgevoerd tijdens de plaatsing.

We hebben onze strepen verdiend

Wij zijn een 100% zusteronderneming van BonGo Solar BV. BonGo Solar is al enige jaren dé toonaangevende leverancier en installateur van zonnepanelen voor de particuliere markt. Onze adviseurs en installateurs vertrouwen dus niet alleen op hun vakkennis, maar ook op hun jarenlange ervaring. Wij hebben al duizenden zonnepanelen geplaatst door heel Nederland, dus verrassingen kennen we eigenlijk niet meer. Profiteert u van onze ervaring en maken we samen de wereld een stukje duurzamer?

Bongo Solar Projects is partner van Groene ZakenBonGo Solar Projects

Tel: 088-334 7618

info@bongosolarprojects.com 

www.bongosolarprojects.com

Onze partners