CKC Seminars

Sinds 1993 ontwikkelt en organiseert CKC Seminars zakelijke congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement tot marketing & communicatie. Ben je benieuwd naar onze congressen? Kijk dan op ons congresportfolio.

Onze congressen zijn jaarlijks terugkerende bijeenkomsten, die door honderden deelnemers worden bezocht. Op uiteenlopende vakgebieden bieden wij medewerkers, uit het bedrijfsleven en de overheid, informatieve programma’s aan. Onze deelnemers worden in korte tijd op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen op hun vakgebied en kunnen specifieke vraagstukken voorleggen aan top-deskundigen en collegae. Een uitgelezen mogelijkheid om het netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Tevens kan men een bezoek brengen aan de expositie waar o.a. de praktische aspecten van functionele toepassingen binnen een specifiek vakgebied worden aangeboden.

Dit altijd met de optimale balans tussen inhoud en inspiratie. Onze slogan luidt niet voor niets: “Kennis met beleving!”

www.ckc-seminars.nl


Onze partners