Eco-Groothandel, specialist in Eco Fairtrade

'Verboden voor geitenwollensokken' zeggen we bij Eco-Groothandel wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: als eerste milieuvriendelijke, duurzame groothandel van Nederland zijn wij ervan overtuigd dat duurzaamheid niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben.

Uitgegroeid tot één van de grootste ECO groothandels van Nederland zijn we trots op het feit dat we voor de meeste gangbare producten een duurzaam alternatief aan kunnen bieden, ook op grote schaal.
Of het nu gaat om eco-en-bio kerstpakketten of Fairtrade relatiegeschenken, private label producten, de nieuwste eco sanitaire benodigdheden voor uw onderneming of hulp bij het monitoren van het verbruik groene energie en de opbrengst van zonnepanelen. Als het duurzaam moet zijn, is geen opdracht voor ons te groot.

We voeren de meest milieuvriendelijk producten momenteel in de markt, komt er een beter alternatief dan vervangen we deze.
Eco-Groothandel bedient o.a. Woning corporaties, banken, winkel-en-supermarktketens en gemeentes.
Onze online groothandel catalogus bevat meer dan 8.000 duurzame producten! Heeft u een andere duurzame uitdaging voor ons? We gaan graag voor u aan de slag en gaan opzoek naar de juiste producten.

Gratis aanmelden

Voor de Eco-Groothandel site kunt u zich gratis aanmelden en het is geheel vrijblijvend.

Eco-Groothandel

Tel: 020-6823707

www.eco-groothandel.nl
info@eco-groothandel.nl

Partnership 2020 Eco-Logisch logo

Onze partners