Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ecomediagroep

Ecomediagroep bestaat uit drie zelfstandige business units EcomediasolutionsEcopublishersEcodrukkers. Samen vormen deze drie business units de fundamenten voor het beheren, opmaken, vermenigvuldigen en ontsluiten van duurzame communicatie.

Ecomediagroep-organigram

De communicatie-industrie genereert meer afval dan welke industrie ook. De respons is vaak minder dan 2%. Dat betekent 98% waste. Tevens wordt er nog veel gebruik gemaakt van milieubelastende materialen en chemicaliën. Deze inzichten vormden voor Ecomediagroep in 2004 de basis voor een geheel nieuwe formule: Het Ecocolour mediaconcept. Geavanceerde ICT- en marketingtechnologieën gecombineerd met duurzame productiemethoden, waarbij een no-waste filosofie voorop staat.

Ecomediagroep gelooft in de kracht van drukwerk en online communicatie. Drukwerk om aandacht en interesse te wekken, een landingspagina om respons te converteren. Door de uitingen op elkaar af te stemmen, roepen we bij uw doelgroep dezelfde beleving op. Door het maken van goede responsanalyses, krijgt u als bedrijf snel inzicht in de interessegebieden van uw afnemers. Hierdoor kan communicatie beter worden afgestemd op het profiel van degene die het ontvangt. Hoe relevanter de boodschap, hoe hoger de respons. Gelijktijdig wordt dan de communicatie waste, verminderd.

Onze filosofie: liever 10 x 1000 op de klantgroep afgestemde communicatie, dan 1 x 100.000 onze-size-fits-all-communicatie. Als klant kiest u voor ons ‘green zone’ concept: persoonlijk advies, begeleiding en controle. Of u kiest voor ons kosteneffectieve ‘blue zone’ concept dat gebaseerd is op self-service binnen uw eigen media-bestel-platform.

PetradeBoer RobWildersRob Wilders
Algemeen directeur

Petra de Boer
Commercieel directeur

www.ecomediagroep.nl